Składniki
- 1,5 szklanki pokruszonych biszkoptów- 10 dag margaryny Kasi
- 1 łyżka cukru pudru
- 1 łyżeczka cynamonu
Dodatkowo:
- 10 dag białej czekolady
- kolorowa posypka
Sposób przygotowania:
1. Ucieramy margarynę z cukrem pudrem na puszystość. Dodajemy cynamon i ucieramy. Biszkopty kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając.2. Z masy formujemy kuleczki.
3. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Zanurzamy w niej trufelki i dekorujemy posypką. Odstawiamy do zastygnięcia. Gotowe!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Bardzo dziękuję za każdy komentarz jak i obserwacje :) Czytam wszystkie komentarze bez wyjątku. Można dodawać anonimowo, ale proszę o podpisanie się ;)