Jaglanka mandarynkowa

Jaglanka mandarynkowa to idealna propozycja na śniadanie. Polecam jeść ciepłą.







Składniki

- 1 woreczek kaszy jaglanej (100 g)
- 1 łyżeczka ekstraktu pomarańczowego
- 1,5 łyżki miodu prawdziwego
- 1 mandarynka
- 4 kostki gorzkiej czekolady 
 

Sposób przygotowania:

1. Kaszę jaglaną gotujemy przez około 15-20 minut do miękkości. 

2. Kaszę przekładamy do miski. Dodajemy ekstrakt i miód i mieszamy. 

3. Do letniej kaszy dodajemy cząstki mandarynki i kawałki gorzkiej czekolady. Jaglanka mandarynkowa jest gotowa! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 komentarze:

Bardzo dziękuję za każdy komentarz jak i obserwacje :) Czytam wszystkie komentarze bez wyjątku. Można dodawać anonimowo, ale proszę o podpisanie się ;)